30.4 C
Skopje
20.7.2019 - 14:16

Ознака: зелена површина

Урбани оази: Зелените покриви низ светот

Зелените површини стануваат реткост во големите урбани средини, па градежниците се почесто ги гледаат покривите на високите згради како погодни места за нивно поставување....