29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 22:41

Ознака: здфравствени работници

СЗО повикува на подобра заштита на здравствените работници

Здравствените работници, кои се во првите редови во борбата против пандемијата на Ковид-19, плаќаат висока цена со своето здравје, предупреди Светската здравствена организација (СЗО),...