14 C
Skopje
17.11.2019 - 17:21

Ознака: Здуње

Не дал да се омажи сестрата, па му се заканиле дека...

Закана со пиштол добил А.М. од Здуње бидејќи не ја дал сестрата да се омажи за Н.Е. од Врапчиште, Тетовско. Министерството за внатрешни работи соопшти...

Најстариот палеолитски локалитет во Македонија е во опасност

Спелеологот и географ Марјан Темовски, кој е дел од екипата што ја истражува пештерата Голема Пешт кај Здуње, веќе три години работи на научни...