Ознака: ЗДРАВЈЕТО Е ПРЕД СЀ

„Алкалоид“ донира 200.000 евра и ги намалува цените на 158 производи

Компанијата „Алкалоид АД Скопје“ две недели функционира во извонредно турбулентни услови. Се бориме за обезбедување резерви на производи што не ни се примарна дејност,...