Ознака: Здравствен дом Скопје

Каде исчезнуваат сапуните, тоалетната хартија, маските и ракавиците од поликлиниката во...

Во рамките на поширокиот проект за обиколка на здравствените институции, како и објектите и установи на Здравствен дом Скопје, преку своевидно новинарско истражување „Нова...

Директорите на Здравствен дом Скопје платата за март ѝ ја донираат...

Од ЈЗУ Здравствен дом Скопје информираат дека директорите на оваа установа, професорот Виктор Исјановски и Бесим Кока, се откажуваат од платата за месец март. Овие...

Мехмедовиќ: Потребни се намалку 200 вработувања во Здравствен дом Скопје

Најмалку околу 200 вработувања се потребни во моментов за да имаме квалитетна здравствен услуга. Во септември ќе има оглас за вработување медицински персонал, истакна...

За велигденските празници 24 часовна здравствена заштита во дежурните ноќни пунктови...

Во текот на престојните празнични денови службите на Здравствен дом Скопје ќе обезбедуваат 24 часовна здравствена заштита преку дежурните ноќни пунктови во поликлиниките Идадија,...

Watch That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Episode 24.9 – Digression: Hinata Sakaguchi Episode Full at AnimePlanet anime planet jojo part 5

Scum's Wish (https://animeheaven.pro/m/dDx3) Episode 12 at website https://animeheaven.pro animeheaven one piece