Ознака: здравствени установи

Инспекциите во здравствените установи не забележале неправилности при користењето на заштитната...

Министерството за здравство информира дека согласно заклучоците на Владата, Државниот санитарен и здравствен инспекторат во периодот од 30 март до до 5 април извршил...

Донесена наредба за мобилизација и распоред на работата на сите здравствени...

Министерот за здравство, Венко Филипче, донесе наредба за мерки за работата на сите здравствени установи и нивните вработени. Од Министерството за здравство истакнуваат дека наредбата...