16 C
Skopje
22.10.2020 - 14:29

Ознака: Здравко Одорчиќ

Секогаш им ги отворам вратите на младите

Додека работев во театар им ја отворав вратата на младите таленти и многумина од нив сега се познати глумци и режисери. Патот на уметникот...