16.8 C
Skopje
13.6.2021 - 19:36

Ознака: Здрава планета

Забавувањето на климатските промени може да спаси милиони животи

И мало намалување на глобалната потрошувачка на месо може да има големи бенефиции за климата и за здравјето Здрава планета, здрави луѓе Само затоа што САД...