13.8 C
Skopje
17.10.2021 - 12:31

Ознака: „Здивот на смртта“

„Здивот на смртта“ – нова збирка поезија на Зоран Пејковски

Стихозбирката „Здивот на смртта“ е најновиот авторски труд на битолскиот поет и член на Друштвото на писателите на Македонија, Зоран Пејковски. Станува збор за...