11.1 C
Skopje
21.11.2019 - 13:10

Ознака: зголемен увоз

Колкава е силата на прехранбената индустрија

Овој сектор е тесно поврзан со земјоделското производство во државата, доколку има на располагање доволно суровини со поволна цена, тој ќе се развива и...