Ознака: зголемена радикализација

За време на пандемијата зголемена радикализација „од дистанца“

Извештај на Европол за тероризмот во ЕУ Според документот на европската полиција, пандемијата и економската криза придонеле за поларизација на општеството на европска почва, предизвикувајќи...