26.8 C
Skopje
23.7.2021 - 21:20

Ознака: Звуци на чаршијата

И годинава богата програма на манифестацијата „Звуци на чаршијата“

Во старото градско јадро на Старата скопска чаршија на 16, 17 и 18 септември (понеделник, вторник и среда) ќе се одржи традиционалната манифестација „Звуците...