9.8 C
Skopje
24.10.2021 - 5:38

Ознака: „Звуците на чаршијата“

Концерт на „Тројца тенори“ за отворањето на „Звуците на чаршијата“

Во старото градско јадро на Старата скопска чаршија, на 15, 16 и 17 септември, во организација на Културно-информативниот центар - Скопје, ќе се одржи...

Филмови, претстави и концерти на „Звуците на чаршијата“

Во старото градско јадро на Старата скопска чаршија на 13, 15, 16 и 17 септември ќе се одржи традиционалната манифестација „Звуците на чаршијата“, чија...

„Звуците на чаршијата“ по 14-ти пат

Во старото градско јадро на Старата скопска чаршија на 13, 15, 16 и 17 септември ќе се одржи традиционалната манифестација „Звуците на чаршијата“, чија...

Заживување на чаршијата со кино, концерти, изложби

„Звуците на чаршијата“ е мултимедијална и мултикултурна манифестација, која годинава се одржува по 13 пат, со идеја да потсети на заборавената традиција, да оживее...