-2 C
Skopje
23.2.2019 - 6:17

Ознака: „Звуците на културата“

Во Ѓорче од денеска манифестација „Звуците на културата“

„Звуците на културата“ е насловена манифестацијата што првпат ќе се одржи во општината Ѓорче Петров. Ќе почне од денеска и ќе трае до 23...