7.1 C
Skopje
14.12.2019 - 10:05

Ознака: збуне

Фуснота за збунетиот читател

Според некоја природна логика на животниот процес, со годините запознавам, се дружам и добивам, со посвети, книги за читање од немал број современи автори...