Ознака: За општество ослободено од корупцијата

Заев: Ефикасната борба против корупцијата е еден од владините приоритети

Еден од приоритетите на Владата е токму транспарентното водење на политиките, како и правилно функционирање на судскиот систем, ефикасна борба против корупцијата, но и...