Ознака: „Зајакот Џоџо“

„Зајакот Џоџо“ – критика на слепиот нацизам преку очите на 10-годишно...

Иако „оскарите“ се веќе зад нас, љубителите на добриот филм сѐ уште ги коментираат, а најверојатно и ќе продолжат да ги дискутираат филмовите што...

„Зајакот Џоџо“ се натпреварува за „оскар“

Скарлет Јохансон за магазинот „Варајети“ признава дека била скептична кога нејзиниот агент ѝ го предложил „Зајакот Џоџо“ - нацистичката сатира на Таика Ваитити. - Сижето...