3.8 C
Skopje
5.12.2021 - 20:31

Ознака: зајакнување на Европа

Американската армија повторно го активира Петтиот корпус

Американската армија повторно активираше ново седиште на корпусот, наречен „Петти корпус“, во кој се вклучени 635 војници стационирани во Форт Нокс, Кентаки и други...