13.8 C
Skopje
18.6.2021 - 5:49

Ознака: заштитна опрема

Синдикатот на новинарите бара од Владата да обезбеди заштитна опрема за...

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници бара од Кризниот штаб при владата да изнајде начин за обезбедување соодветни количини заштитна опрема (гел за...

Словенија ja забрани продажбата на заштитна опрема

Словенечката влада воведе забрана на продажбата на заштитна опрема за да обезбеди доволно снабдување со маски за лице, санитарна и заштитна облека за здравствениот...