Ознака: заштитиме

Дванаесет препораки како да се заштитиме од карцином

Европскиот кодекс за превенција од рак содржи 12 точки, кои мораа да се приспособат на пандемијата на коронавирусот. Оваа пандемија, која го окупира светот,...

Како да се заштитиме од грип и од вируси кога немаме...

Во време кога сите зборуваат дека болестите и инфекциите доаѓаат преку нечисти раце, никој од надлежните не се грижи за тоа што нема сапун...