5.3 C
Skopje
26.11.2020 - 22:38

Ознака: зачинети

Овошје и зеленчук зачинети со хемикалии

Во нашата земја има 250 различни вида пестициди, кои се одобрени од институциите за употреба во конвенционалното одгледување овошје и зеленчук, но упатените велат...