17.8 C
Skopje
19.6.2021 - 6:29

Ознака: Затнување

Затнување и одзатнување

Коинциденција? Метафора? Скриена порака? Карма? Додека во Брисел се одвиваше самитот на лидерите на ЕУ, од кој се очекува да произлезат редица важни насоки...