Ознака: застаре

Застаре делото на Бучковски во предметот „Тенковски делови“

За експремиерот Владо Бучковски и за уште тројца обвинети застаре делото во предметот „Тенковски делови“. Коалицијата Сите за правично судење, која го мониторираше случајот,...