19.1 C
Skopje
24.5.2019 - 13:37

Ознака: застарено

НАТО е застарено

И доколку биде неуспешна потрагата по нова мисија на НАТО, и доколку геостратегиските промени покажат дека подобро е НАТО да се замени со армија...