Ознака: застапеност

Заев им вети на жените еднаква застапеност во парламентот

Премиерот Зоран Заев на обраќањето на денешниот Форум на жените на Социјал-демократскиот сојуз на Македонија на кој беше одбележан нивниот 20 роденден, им вети...

Ромската заедница со три клучни барања за подобрување на нивната положба

Ромската заедница во земјава бара поголема застапеност во јавната администрација, како и повеќе пари за реализација на капиталните инвестиции во ромските населби, а овие...