Ознака: засадување дрвја

Јелена Томашевиќ и Хели Сиекинен засадија дрвца во Битола

Српската поп-ѕвезда Јелена Томашевиќ и познатата хармоникашка од Финска, Хели Сиекинен, денеска засадија дрвца пред Центарот за култура - Битола, заедно со директорката Маја...

Општина Аеродром бара граѓаните да предложуваат каде да се садат дрвја

Општина Аеродром објави прашалник за прибирање предлог-локации за садење нови дрвја на јавни зелени површини во текот на ноември. - Се повикуваат граѓаните до 10.11.2019...