28.8 C
Skopje
16.9.2021 - 18:20

Ознака: заработувачка

Колкава заработувачка ѝ донесе божиќниот хит на Мараја Кери?

Тешко е да се избегне хитот „All I Want For Christmas Is You“ на Мараја Кери во овој период од годината. Откако излезе во...

Бела чума, црна иднина

Сите примери само покажуваат дека младите од Македонија заминуваат и поради нефункционалната држава, поради нефункционалниот систем, лошиот здравствен и образовен систем, неодговорноста на институциите,...

Половина од жените се надвор од пазарот на трудот

Една третина од жените веруваат дека нивната обврска е да имаат деца и да се грижат за домот и семејството, а во заден план...

Божиќните песни носат огромна заработувачка

Кога на радио ќе почне да се емитува божиќниот хит „All I Want For Christmas“ на американската пејачка Мараја Кери, тоа е знак дека...