10.8 C
Skopje
18.10.2021 - 3:06

Ознака: Запрени

Запрените возови ќе го прегазат стопанството

Негативни последици од прекинот на железничкиот превоз ќе имаат пред сѐ компаниите од металуршкиот сектор, кои не можат во целост да најдат замена за...