8.8 C
Skopje
19.10.2021 - 23:36

Ознака: Запрежните

Запрежните коли не се декор, туку сѐ уште активни учесници во...

За сиромаштијата обвинувањата не се пријатни, не може секој да си дозволи убав автомобил. Меѓутоа, кога веќе се вози запрежна кола влечена од коњ,...