Ознака: заплашување

Имигрантите средство за заплашување

Италијанските и либиските власти предупредуваат на опасноста од нов бран имигранти кон Европа, а се спомнува бројката од околу 800.000 лица. Разгорувањето на борбите...

Стратегија на заплашување пред референдумот?

Иако идеите за прекројување на границите во моментов се оценети како спинови и лажни вести, политичките аналитичари и правните експерти, сепак, оставаат резерва во...