12.1 C
Skopje
13.11.2019 - 9:17

Ознака: запишале

Во првиот круг во средните училишта се запишале 11.826 ученици, најмногу...

Министерството за образование ги објави резултатите од доставените прегледи на јавните средни училишта за бројот на пријавени и запишани ученици во првото пријавување, како...