Ознака: запален авотбус

Беше страшно, не претпоставувавме дека се работи за запален автобус

На граничниот премин Табановце, каде што денес се случи несреќата со запалениот автобус, нашиот колега Дејан Србиновски се затекна на местотот на несреќата и...