18.8 C
Skopje
12.6.2021 - 22:59

Ознака: „западнобалканската шесторка“

Германија не се откажува од „западнобалканската шесторка“

Кога францускиот претседател Макрон минатата есен го спречи отворањето на пристапните преговори на Европската Унија со Македонија и со Албанија, главните критики се сведоа...