1.5 C
Skopje
19.1.2020 - 21:18

Ознака: западна уметност

Британскиот музеј ќе го истражува влијанието на исламскиот свет врз западната...

Големата изложба има цел да ги прикаже ориентализмот во поинаква светлина и неговото наследство денес Една уметничка традиција, која честопати се отфрла како резултат на...