10.1 C
Skopje
17.2.2020 - 12:22

Ознака: заобиколување

Стара практика за заобиколување на правото и на институциите

Може ли разговорите во четири очи да го супституираат функционирањето на парламентарната демократија и правната држава или преку лидерските средби таа директно се погазува...