36.8 C
Skopje
27.7.2021 - 16:00

Ознака: ЗАНАЕТЧИСКИОТ СЕКТОР

И златарите се жалат дека пандемијата им го топи бизнисот

Златарскиот занает почувствувал голем пад на приходите во изминатиов период за времетраење на ковид-кризата, а во Занаетчиската комора и во наредниот период очекуваат тешкотии...