Ознака: Замрзнати

Руските власти ги замрзнаа банкарските сметки поврзани со Навални

Руските власти ги замрзнаа поголем дел од банкарските сметки поврзани со опозицискиот лидер Алексеј Навални, кој се наоѓа во затвор поради истрагата за наводно...

Замрзнатите конфликти ги одржуваат национализмите

Изминатата година немаше значителен исчекор на балканските земји во градењето вистински реформи што ќе значат приближување кон демократско и праведно општество. Состојбата во државите...