Ознака: закуп

МЗШВ: Нема никакви незаконски распределби на државно земјоделско земјиште под закуп

Во врска со обвинувањата на дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски изнесени на денешната прес конференција, Министерството за земјоделство, шумарство и...

Иванов: Антикорупциска манипулира, закупот е 1.950, а не 4.500 евра

Експретседателот Ѓорге Иванов реагира откако антикорупциската комисија даде препорака до Владата да се раскине договорот за закуп на неговите деловни простории. Иванов тврди дека...

Државата дава под закуп 600 хектари земјоделско земјиште

Вкупно 318 договори ќе се склучат по јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари. Потпишувањето на...

Во подготовка нови огласи за закуп на земјиште во државна сопственост

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство работи на подготовка на нови огласи за доделување на државно земјоделско земјиште под закуп, кои ќе бидат објавени...

Голем интерес за јавниот повик за давање на земјоделско земјиште под...

Близу 300 понуди за учество на јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари пристигнаа во Министерството...

Истекуваат роковите за закуп на земјоделско земјиште до и над три...

Рокот за доставување документација за јавниот повик за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до три хектари истекува на 11 јануари,...