29.8 C
Skopje
18.6.2021 - 15:02

Ознака: закопана

Сонил оти во дворот му е закопана икона

Црквата „Св. Петка“ во Црниче има особено интересна историја во врска со донаторството. Еден од жителите на овој скопски крај сонил дека во неговиот...