-1.6 C
Skopje
16.11.2018 - 6:56

Ознака: Закон за спречување на корупција

Дескоска: Измените на Законот за спречување на корупција на јавна расправа

Нов состав на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК), менување на условите за именување претседател и членови на Комисијата, како и проширување на...