4.7 C
Skopje
11.12.2019 - 2:53

Ознака: закон за основно образование

Адеми: Со новата учебна година доаѓаат позитивни промени во основното образование

Министерот за образование и наука, Арбер Адеми на прес-конференција ги презентираше промените што се очекува да се одвиваат на полето на основното образование од...