28.9 C
Skopje
16.9.2019 - 14:56

Ознака: Закон за младинско учество и младински политики

Започнуваат консултациите за нов Закон за младинско учество и младински политики

Младите од целата држава ќе имаат можност да го кажат своето мислење за Законот за младинско учество и младински политики. Утре со почеток во...