19.4 C
Skopje
13.5.2021 - 21:49

Ознака: Закон за извршување

Дескоска: Законот за извршување е одраз на потребата за помош

Измената на Законот за извршување е одраз на реалната потреба за помош и поддршка на загрозените категории на лица кои се соочуваат со егзистенцијални...

Најавени предлози за измени во Законот за извршување

Министерството за правда најавува дека до крајот на неделава ќе излезе со сериозни предлози за три законски решенија од кои дел предвидуваат измени во...