15.8 C
Skopje
25.10.2021 - 18:06

Ознака: Закон за игри на среќа

Измените на Законот на игрите на среќа денеска на Јавна расправа

Измените на Законот на игрите на среќа и забавни игри кои минатата година во јуни ги предложи група пратеници, денеска влегоа во Јавна расправа. На...