-1.1 C
Skopje
18.1.2020 - 0:08

Ознака: Закон за земјоделство

Изгласани измените на Законот за земјоделство и рурален развој

Собранието ги изгласа измените на Законот за земјоделство и рурален развој со коишто се предвидуваат поволности за младите земјоделци и за корисниците на мерките...