-2.2 C
Skopje
19.1.2022 - 9:45

Ознака: заклучени деца

Заклучените деца сместени во згрижувачко семејство

Двете деца на возраст од четири и седум години, кои вчера во 23 часот со возило на брза помош и во придружба на полиција...