Ознака: заканувачки писма

Пратки со заканувачки писма и отровен прав испратени до десетина јапонски...

Пратки со заканувачки писма и прав, за кој се претпоставува дека е калиум цијанид, се испратени на адреси на повеќе од десет јапонски компании,...

Американската и израелската амбасада во Берлин добиле заканувачки писма

Германската полиција денеска соопшти дека неколку писма со бел прав биле испратени до Амбасадата на САД и до Амбасадата на Израел во Берлин. Истрагата утврди...