28.8 C
Skopje
26.9.2021 - 21:03

Ознака: заинтересираност

Голема заинтересираност за концертот „Бакнеж и танго“ за Денот на вљубените

Огромна заинтересираност има за билетите за претстојните два концерта на оркестарот на Филхармонијата: „Штурецот и мравката“, наменет за најмладите, кој ќе се одржи на...

Со мини-кампања не се решава слабата заинтересираност за стручните училишта

Како очекува Адеми децата да избираат средно стручно образование кога никој не ги следи нивните афинитети и вештини во основното деветгодишно образование? Постојано само...