Ознака: заедничко патување

Васил Гарванлиев кани на заедничко патување

„Патувам, патувам, со празен ранец - полна душа...“ пее Васил Гарванлиев во својата најнова песна „Патувам“ за која е снимен и интересен видеозапис. Овој најнов...