16.8 C
Skopje
13.6.2021 - 19:24

Ознака: заеднички спорт

Ако заеднички спорт е невозможен, заедничка култура е можна

Во новооснованата Регионална унија на театри (РУТА), која ги собира театрите од главните градови на некогашните југословенски републики, е вклучена и Македонија, а на...